OK

Badeværelsesrenovering

Trænger dit badeværelse til en renovering? Eller skal du have lavet et helt nyt badeværelse? Så står vores håndværkere klar til at hjælpe dig. Vi har over 16 års erfaring inden for branchen, og har udført en stor mængde badeværelsesrenoveringer. Du er derfor sikret kompetent rådgivning, hvis du vælger Feldam VVS til at udføre din badeværelsesrenovering.

Ring til Feldam VVS på telefon 23 72 69 66 og få en uforpligtende dialog omkring din badeværelsesrenovering.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi leverer kun kvalitetshåndværk

Hos Feldam VVS sætter vi en ære i at levere et kvalitetshåndværk til vores kunder. I forbindelse med en badeværelsesrenovering kan vi hos Feldam VVS blandt andet hjælpe dig med at lægge nye gulvfliser i badeværelset, anlægger gulvvarme eller vådrumssikre væggene i din bruseniche. Derudover agerer vi gerne som hovedentreprenør på din badeværelsesrenovering, og står for kontakten til de andre håndværkere. På den måde kan du bare læne dig tilbage og se på, at dit badeværelse bliver renoveret.

Valg af materialer

Når man beslutter sig for at renovere sit badeværelse, er der en masse ting, der skal tages stilling til. Vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi er i stand til at give dig kompetent rådgivning i, hvilke materialer, du skal vælge til dit badeværelse. Vi ved, hvilke materialer, der passer godt sammen, og hvilke materialer, der er bedst at undgå. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om materialevalg.

Lad os renovere dit badeværelse

Kontakt os for at få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med renoveringen af dit badeværelse. Ring til tlf. 23 72 69 66, brug vores kontaktformular eller send en mail til info@feldamvvs.dk. Vores håndværkere står klar til at tage imod din henvendelse.