OK

Blikkenslager i København

Trænger din tagrende til at blive udskiftet? Eller skal dit nedløbsrør repareres? Feldam VVS er din blikkenslager i København. Alle vores blikkenslagere er meget kompetente, og de besidder alle den nødvendige viden for at kunne løse din blikkenslager-opgave. Hos Feldam VVS løser vores blikkenslagere opgaver for både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vores blikkenslagere kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 23 72 69 66 eller via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi løser en bred vifte af opgaver

Hos Feldam VVS har alle vores blikkenslagere mange års erfaring inden for branchen, og deres kompetencer spænder derfor vidt. Vores blikkenslagere hjælper bl.a. gerne med følgende blikkenslager-opgaver:

  • Udskifte tagrender
  • Kviste
  • Opsætning af nedløbsrør
  • Facadebeklædning
  • Reparationer

En blikkenslager i København du kan regne med

Vi arbejder professionelt med vores felt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi ønsker at skabe et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder, og vi leverer derfor altid til den aftalte tid og til de aftalte betingelser. Hvis du ønsker en fagmand, som du kan regne med, er Feldam VVS derfor det rette valg.

Bestil en blikkenslager her!

Har du brug for en blikkenslager i København eller på resten af Sjælland? Så kontakt Feldam VVS, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi kan kontaktes på telefon 23 72 69 66, via mail info@feldamvvs.dk eller via vores kontaktformular.

Vi dækker hele Storkøbenhavn

Vi dækker hele Storkøbenhavn og klarer også større opgaver på resten af Sjælland. Uanset om du bor på Amager eller i Hellerup, kan vi hjælpe dig med at få udskiftet tagrenderne, sat nedløbsrør op eller noget helt tredje. Vi løser naturligvis både små og store opgaver og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Besøg vores showroom

I vores showroom på Vigerslevvej i Rødovre (København) er du altid velkommen til at komme forbi og se eksempler på opgaver, vi har løst for andre kunder. På den måde kan du med egne øjne se nærmere på kvaliteten af vores arbejde, før du bestemmer dig for at hyre os.