OK

Lejlighedsrenovering og byfornyelse

Lejlighedsrenovering og byfornyelse er to af vores primære arbejdsopgaver, og vi har derfor stor ekspertise inden for disse felter. Med vores 16 års erfaring inden for branchen er du sikret god og professionel rådgivning, hvis du vælger Feldam VVS til at udføre dine opgaver.

Ring til os på telefon 23 72 69 66 eller udfyld nedenstående kontaktformular, og lad os give dig et uforpligtende tilbud på lejlighedsrenovering eller byfornyelse.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Lejlighedsrenovering

Skal du have renoveret din lejlighed? Så lad os hjælpe dig. Hos Feldam VVS har vi ansat forskellige fagfolk, der kan udføre en bred vifte af opgaver inden for lejlighedsrenovering. Hvis der er en opgave, som vores fagfolk ikke har kompetencer til at løse, tilbyder vi gerne at være hovedentreprenør på din lejlighedsrenovering. På den måde er du fri for selv at skulle koordinere forskellige håndværkere.

Byfornyelse

Hos Feldam VVS har vi i mange år udført opgaver i forbindelse med byfornyelser i byer rundt på hele Sjælland. Opgaverne i forbindelse med en byfornyelse kan være mange, men vores medarbejdere har bl.a. hjulpet med følgende opgaver:

  • Udskiftning af VVS installationer i lejemål
  • Fjernvarmeinstallationer
  • Renovering af afløb
  • Udskiftning og opsætning af tagrender og nedløb
  • Brugsvandledning
  • Installeret ventilation i nye bygninger

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores services, så står vores håndværkere klar til at besvare din henvendelse. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, ringe på tlf. 23 72 69 66 eller skrive en mail til info@feldamvvs.dk. Vi ser frem til din henvendelse.