OK

Feldam VVS

Hos Feldam VVS har vi faglig kompetence og god service i fokus. Du kan derfor altid forvente professionel rådgivning, der matcher dine behov og ønsker. Vores nøgleværdier er viden, kvalitet og forståelse for dine behov.

Dygtige medarbejdere

Feldam VVS har syv medarbejdere, der alle er meget kompetente inden for deres felt. Vi har medarbejdere inden for følgende professioner: VVS-montør, blikkenslager, energimontør og tag- og facadespecialist. Vores kompetencer spænder vidt, heraf kan bl.a. nævnes følgende:

  • VVS-installationer
  • Blikkenslagerarbejde
  • Gas- og fjernvarmeinstallation
  • Servicearbejde

Vi tilbyder gerne at være hovedentreprenør på dine projekter, og vi fungerer også gerne som underentreprenør.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi har altid kunden i fokus

Hos Feldam VVS er vi bevidste om, at alle opgaver er forskellige, hvorfor vi tilpasser det enkelte tilbud til netop dine behov. Vi har kort sagt en vision om at være et VVS firma, der har kunden i fokus, og samtidig ønsker vi at give vores kunder et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Du kan læse mere om vores services her på hjemmesiden. Derudover besvarer vi gerne spørgsmål, både på mail og telefon. Vi kan kontaktes på telefon 23 72 69 66, info@feldamvvs.dk eller via vores kontaktformular alle dage mellem kl. 7-16.

Vi ser frem til at høre fra dig.