OK

VVS i København, Valby og på resten af Sjælland

Ønsker du at få installeret gulvvarme i dit hus? Eller skal dit badeværelse renoveres? Hos Feldam VVS har vi mange års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi leverer kvalitetsmæssigt VVS-håndværk til konkurrencedygtige priser.

Ring til os på telefon 23 72 69 66 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller udfyld vores kontaktformular her:

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi udfører alt VVS i Valby og København

Vores dygtige VVS-montører har mange års erfaring inden for feltet, og de kan udføre en bred vifte af VVS-opgaver. Der er ikke nogle opgaver, der er for store eller for små for vores VVS-montører. De kan bl.a. hjælpe med følgende VVS-opgaver:

  • Gulvvarme
  • Vandinstallationer
  • Rørinstallationer
  • Installation af fjernvarme
  • Gasinstallation
  • Badeværelsesrenovering
  • Udskiftning af varmebeholder
  • Energioptimering

Kunden i fokus

Hos Feldam VVS er vi bevidste om, at alle VVS-opgaver er forskellige. Vi sørger derfor altid for at forventningsafstemme med vores kunder, inden vi påbegynder vores arbejde. På den måde er vi sikre på, at vi leverer det arbejde, som vores kunder ønsker. Vi udfører VVS-arbejde på hele Sjælland, så hvis du søger VVS i København eller VVS i Valby, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at bestille en VVS-montør til at udføre en opgave inden for VVS i Valby, København eller på resten af Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 23 72 69 66 eller via vores mail info@feldamvvs.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, så snart vi får mulighed for det.

Du er dækket af TEKNIQs garantiordning

Feldam VVS er medlem af arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen TEKNIQ, og det betyder, at du som kunde er dækket af en fordelagtig garantiordning, der sikrer dig, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Garantiordningen kan dække omkostninger for helt op til 150.000 kr., og du kan derfor føle dig helt tryg i samarbejdet med os.

Vi løser både små og store opgaver

Vi løser alle opgaver - store som små - i hele Storkøbenhavn, og kører ud til adresser lige fra det sydligste Amager til det nordligste Hellerup. Har du brug for hjælp til en større opgave et andet sted på Sjælland, kan vi også hjælpe. Kontakt os og fortæl os om dine ønsker, så finder vi den bedste løsning til dig.